Verlichting

Wij zorgen voor verlichting met een goed oog voor esthetiek en efficiëntie. Van een lichtstudie tot het verkopen en installeren van verlichting brengen we licht en leven in uw bouwproject.

Lichtontwerp

Ons moderne lichtontwerp overstijgt het loutere functionele aspect van verlichting. Door het gericht plaatsen van lichtbronnen en het uitbalanceren van lichtsterktes, lichttypes en lichtarmaturen wordt er steeds de gewenste sfeer aan de juiste setting gekoppeld. Door het creëren van evenwicht tussen direct en indirect licht en het installeren van fade-ins en fade-outs brengen we subtiliteit en elegantie in uw kamer of omgeving.

Lichtstudies

Een nauwkeurige lichtstudie gaat steeds vooraf aan een goed verlichtingsplan. Onze lichtspecialisten gaan aan de slag met uw bouw- of verbouwplannen en voorzien op deskundige wijze de nodige lichtpunten op de gewenste plekken. Naast het respecteren van uw persoonlijke noden houden we rekening met verschillende aanwezige factoren zoals lichtinval, functionaliteit en het aanwezige meubilair.

Lichtschakelaars

Het kiezen van de juiste lichtschakelaar hoort integraal bij het opstellen van een verlichtingsplan. Vaker dan gewenst wordt er nog steeds gekozen voor een complex web aan schakelaars, terwijl er veel gemakkelijkere oplossingen beschikbaar zijn. Onze experten voorzien u van uitgebreid advies en suggesties omtrent bedieningssystemen, automatisaties, touch-systemen en dim-functies.

Modular logo
Gira logo
Sonos logo
Modular logo
Gira logo
Sonos logo
KNX logo
Basalte logo
Niko logo
KNX logo
Basalte logo
Niko logo

Onze merken

Wij werken enkel met de beste merken.

Meer weten over onze merken? Vraag gerust een demo aan bij onze experten. Wij tonen graag welke systemen het best bij uw noden passen.

Contacteer ons

Uw project bespreken of een offerte opvragen?

Ronald Stijns en zijn team van vakmannen staan klaar om uw project te bespreken. Twijfel dus niet om ons te contacteren!

Contacteer ons
Electro Stijns gebruikt cookies voor analyse en marketing. Lees meer.