Home automation

Wij zijn specialisten in domotica-oplossingen die het dagelijkse leven meer comfort, veiligheid en beleving bieden. We hebben een waaier aan merken en systemen ter beschikking, waaronder KNX en Niko Home Control.

Afgestemd

Het is belangrijk dat uw centrale domotica in uw plaats nadenkt en handelt. Onze multifunctionele bedieningen zorgen ervoor dat alle apparaten binnenshuis makkelijk te bedienen zijn. Van verlichting tot audio en van ventilatie tot verwarming enzoverder: alles kan in een handomdraai naar wens worden bediend en geregeld. Electro Stijns bouwt een domotica-systeem afgestemd op uw dagelijkse leven.

Open source

De stand van de technologie evolueert snel. Daarom is het belangrijk om flexibele systemen te bouwen die bestand zijn tegen de test van de tijd. Door het 'open source'-karakter van onze systemen zijn updates en toevoegingen snel doorgevoerd. Zo rekent u met Electro Stijns op een trouwe partner voor jaren.

De beste merken

We werken enkel met de beste merken, waaronder KNX, Niko Home Control en Teletask. Ons team heeft reeds jaren ervaring in domotica en weet steeds het perfecte systeem te selecteren voor uw persoonlijke voorkeuren en noden. We geven u graag meer uitleg tijdens een persoonlijke demo.

Contacteer ons

Uw project bespreken of een offerte opvragen?

Ronald Stijns en zijn team van vakmannen staan klaar om uw project te bespreken. Twijfel dus niet om ons te contacteren!

Contacteer ons
Electro Stijns gebruikt cookies voor analyse en marketing. Lees meer.