Audio & video

Zien en horen staat gelijk aan beleven. Met indrukwekkende home cinema en geavanceerde audio & video oplossingen voorzien we uw beeld en klank van een extra dimensie.

Audio

Genieten van de beste muziek is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Onze audio-systemen zorgen voor een haarscherp en diep geluid, waardoor uw muziekbeleving een nieuwe dimensie krijgt. Voorts speelt u moeiteloos muziek af in elke kamer, zij het afzonderlijk of gelijkmatig. U heeft alle audio letterlijk zelf in handen door het gebruik van één overzichtelijke applicatie.

Besturingssystemen

Wij maken u volledig wegwijs in de wereld van besturingssystemen. Onze experten hebben uitgebreide kennis van de beste merken, waaronder Sonos, Dali, Basalte, Kef, Monitor audio, Audac en Russound. We overlopen samen uw noden en wensen en kiezen in onderling overleg het systeem dat het beste bij u past.

Home cinema

Wij ontwerpen en creëren ontspannende ruimtes die de échte cinemabeleving naar uw woning halen. Gedetailleerd geluid met Dolby Atmos gaat hand in hand met scherpe beelden in 8K. U ervaart het verbluffende bioscoop-effect in de meest comfortabele setting van uw eigen thuis. Van het ontwerp van uw cinemaruimte tot de installatie van hoogwaardige apparatuur: wij bouwen uw home cinema van a tot z.

Contacteer ons

Uw project bespreken of een offerte opvragen?

Ronald Stijns en zijn team van vakmannen staan klaar om uw project te bespreken. Twijfel dus niet om ons te contacteren!

Contacteer ons
Electro Stijns gebruikt cookies voor analyse en marketing. Lees meer.