Beveiliging

Wij toveren residentiële en werkomgevingen om tot veilige thuishavens waar gemoedsrust en veiligheid zegevieren. Slimme camera's, toegangscontrole, alarmbewaking en brandalarmen: uw beveiliging is bij ons in goede handen.

Camerabewaking

Wij plaatsen moderne camerasystemen rondom of in uw pand met het nodige oog voor subtiliteit. Een strategische plaatsing van de camera's garandeert een maximale bescherming van uw pand, terwijl de esthetiek van uw gebouw ongerept blijft.

Toegangscontrole

Wij beveiligen de toegang tot uw pand met ingebouwde toegangssystemen en videobuitenposten. Deze toegangssystemen werken naadloos met touchscreen en kunnen eveneens worden verbonden met uw smartphone. Zo kan u altijd en overal de activiteit rondom uw residentie of bedrijf controleren.

Alarmbewaking

Zowel voor inbraak- als brandalarmen haalt u met Stijns een ervaren partner in huis. De alarmsystemen die wij mee integreren koppelen wij graag aan onze domotica. Zo geniet u van een maximale gemoedsrust op elk moment.

Contacteer ons

Uw project bespreken of een offerte opvragen?

Ronald Stijns en zijn team van vakmannen staan klaar om uw project te bespreken. Twijfel dus niet om ons te contacteren!

Contacteer ons
Electro Stijns gebruikt cookies voor analyse en marketing. Lees meer.